fabio1

Egy modern zuhanykabin bárhol jól mutat!

Ha modern zuhanykabin vásárlására szánja el magát, gondos tervezéssel és a Wellis-szel minden vizeshelyiségből kihozhatja a maximumot. Még a legparányibb fürdőszobába is becsempészhet valamit a trópusok hangulatából.

Az elérhető luxust ráadásul olyan frappáns megoldások teszik praktikussá, amilyen például a lassan záródó, gyerekbiztos tolóajtó vagy a könnyen tisztítható kabinfalak. Milyen modern zuhanykabint válasszon otthonába?

Modern zuhanykabin – ilyen egy jól felszerelt fürdőszoba

Egy modern zuhanykabin tökéletes része lehet egy átgondolt és jól felszerelt fürdőszobának. Ez a helyiség egyre meghatározóbb szerepet tölt be az életünkben Részben azáltal, hogy meghatározó a jelentősége az elegáns otthoni környezet megteremtésében. Másrészt azért, hogy nem csupán a házigazda stílusáról és ízléséről árulkodik, hanem merészségét és egyéb személyiségjegyeit is tükrözi.

Manapság már azzal sem bújhat ki a fürdőszoba egyedivé tételének felelőssége alól, hogy a túl alacsony alapterületen kell dolgozni. A Wellis kínálatában például rengeteg zuhanykabin, -panel és -oszlop található, amelyek segítségével a legkisebb vizeshelyiségben is könnyedén tudunk meghitt wellness-oázist teremteni. Népszerű és kézenfekvő választás a 8 mm-es átlátszó biztonsági üveggel és polírozott alumíniumkerettel készülő Fabio zuhanykabin, amely az önmagáért beszélő esztétikumon túl is tud valami nagyon fontosat: a Soft Closing rendszerű tolóajtói lassan záródnak, így akkor sem fenyeget bennünket balesetveszély, ha egy erőteljes mozdulattal rántjuk meg az alumínium ajtónyitó fogantyút.

A Fabio további előnye az Easy Clean bevonat. A kabinra az üveg gyártásakor felvitt réteg megakadályozza a makacs vízkőfoltok és szappanfelrakódások kialakulását, ezáltal sokkal egyszerűbb a tisztítása. Ugyanezt a bevonatot kapta a négyféle méretben rendelhető Sorrento Plus zuhanykabin. Ennek légies megjelenéséhez sokat tesznek hozzá a krómozott acél zsanérok, a polírozott alumíniumkeret, valamint az igazi luxust képviselő, krómozott acélfogantyú.

A modern zuhanykabin minden stabilitását és tökéletes megjelenését ötvözi a komfort érzésével a Vivara, amelynek 4 mm-es, fehérszínű fix üveghátfalait, valamint 6 mm-es biztonsági üvegajtóit és frontüvegjeit szatén-alumínium keret fogja egybe.

Moden zuhanykabin – zuhanyoszloppal lesz igazán tökéletes

A modern zuhanykabinok kiegészítésére a Wellis zuhanypaneljei és zuhanyoszlopai nyújtanak remek megoldást. A könnyed igényességre vágyók közkedvelt választása lehet a Lucia zuhanypanel, amit akár a fürdőszoba sarkába is szerelhet. letisztult vonalú. Ha csupán rövid ideje van a feltöltődésre, a két állítható hátmasszázs fúvóka, valamint az 50 fúvókás trópusi esőztető egészen biztosan nem okoz majd csalódást.

Ahogyan a bronzszínű, rozsdamentes acéltestével az első pillanattól lenyűgöző hatást gyakorló Mona zuhanypanel sem, amelyben a Wellis tervezői megsokszorozták a kényelmi megoldások számát. A fürdőzőt 60 fúvókás trópusi esőztető, továbbá lent és fent is 32 tűfúvókás masszázselem várja. Ezeket az oldalt elhelyezett külön kezelőkkel lehet használni, így szabadon variálhatunk a kézitus, a trópusi zuhany, a hidromasszázs és a vízeséses zuhany között.

Pompás kiegészítője lehet bármelyik zuhanykabinnak vagy zuhanyfalnak a Mamba zuhanyoszlop. A mattfekete porszórt felület a kivételes látványról, a bordamentes gégecső és az állítható dőlésszögű trópusi fejzuhany pedig a tökéletes kényelemről gondoskodik.

A Wellis bőséges, minden igényt kielégítő szaniterkínálata garantálja, hogy akkor se kelljen letennie álmaink fürdőszobájáról, ha elsőre azt gondolná, hogy kevés hozzá a helye. Válasszon bármely modern zuhanykabinunk közül, egészítse ki egy nagyszerű zuhanyoszloppal és varázsolja modern wellness oázissá saját otthonát!