ICELAND cold tub

1 ülőhely

2 299 900 Ft

Élvezze a vizet akár 2°C-ra hűtve vagy 40°C-ra melegítve, ahogy Önnek és szervezetének a legjobb!A hideg vizes fürdő rendkívül hatékony a regenerációban, javítja a vérkeringést, csökkenti a gyulladást, és erősíti az immunrendszert, így valóban jótékony hatással van az egészségére.

Főbb jellemzők:

  • Rugalmas hőmérséklet-szabályozás:2°C-tól 40°C-ig
  • Egyszerű telepítés:Plug and Play rendszer, nincs szükség bonyolult szerelésre
  • Magával ragadó design:Belső RGB LED világítás és külső LED panelek
  • Méretek:220 x 109 x 76 cm

Előrendelési Ajánlat!(thermotetővel együtt)

Cikkszám: WM00831
#welliswinter

Life skandináv szigetelés

A Wellis Life skandináv szigetelésben a szigetelő lapok a külső burkolathoz való rögzítés helyett hézagmentesen lettek beszerelve a masszázsmedence tartószerkezetébe. A medence talapzatában légzsebeket alakítottunk ki amelyek rendkívűl hatékonyan tartják távol a föld felől érkező hideget.

Energiatakarékos W-EC keringető motor

Nagyon alacsony fogyasztású (0,25 kW) vízkeringető szivattyú. Hosszú élettartama, és halk működése teszi környezetbaráttá, és költséghatékonnyá.

Ozmix™ rendszer

A megfelelő mennyiségű klór alkalmazásával 20%-kal frissebb vizet biztosít a hagyományos rendszerekhez képest. A tökéletes víztisztaságot garantált.

CRYSTAL CLEAN rendszer

Az új keringető fúvókát úgy terveztük, hogy 3 zónával rendelkezzen, ahol 2 zóna lefelé irányul, hogy felkavarja a homokot és a szennyeződéseket a pezsgőfürdő aljáról, kristálytiszta vizet eredményezve.

SmartPhone™ applikáció WiFi csatlakozással

Vadonatúj fejlesztés masszázsmedencékhez. Azonnali hozzáférés és irányítás. Bárhol, bármikor hozzáférhet jakuzzija vezérléséhez, és beállíthatja, ellenőrizheti állapotát mobilkészülékéről.

Hűtő- és fűtőszivattyú HŰTŐ/FŰTŐ Szivattyú (2-40 °C) 3kW – 20CR3-SB

Az Iceland hűtő- és fűtőszivattyú képes a vizet akár 2°C-ra is lehűteni. Működési hőmérséklet tartománya -5 °C és 43 °C között van. 100 liter, 23°C-os vizet mindössze másfél óra alatt 5°C-ra tud lehűteni, 15°C külső hőmérséklet mellett. Kívánság szerint a fürdővizet akár 40°C-ra is felmelegítheti egy kellemes esti fürdőzéshez. A fűtési COP értéke 4.05, amely 500W felvett energiából 2.1 kW energiát tud leadni. A beállítások könnyedén módosíthatók a digitális kijelzővel ellátott vezérlőegység segítségével vagy az alkalmazás segítségével, akár távolról is.

Megváltoztatja az életmódját

A rendszeres hideg vizes terápia beiktatása a rutinjába jelentős javulást eredményezhet az általános egészségében és jólétében. A fizikai előnyök, mint a csökkent fájdalom és gyulladás, valamint a mentális előnyök, mint a jobb hangulat és csökkent stressz, révén a hideg vizes merülés egészségesebbé és élvezetesebbé teheti az életét. Próbálja ki ma, és tapasztalja meg saját maga a jótékony hatásokat!

Csökkenti a stresszt és szorongást

A hideg vízbe merülés segíthet csökkenteni a stresszt és szorongás szintjét. A hideg víz kezdeti sokkja miatt a test adrenalint és kortizolt, a fő stresszhormonokat szabadít fel. Azonban idővel a rendszeres hideg vizes terápia segíthet csökkenteni ezeknek a hormonoknak a termelését, ami nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb állapotot eredményez

Csökkenti a duzzanatot és fájdalmat

A hideg vízbe merülés segít csökkenteni az izmok és ízületek duzzanatát és fájdalmát azáltal, hogy összehúzza az ereket és csökkenti a véráramlást az érintett területeken. Ez a folyamat enyhíti a gyulladást, így kiváló lehetőség azok számára, akik ízületi gyulladással, izomfájdalmakkal vagy ízületi fájdalmakkal küzdenek.

Növeli az energiát és éberséget

A hideg víz jelentősen növelheti az energiaszintet és fokozhatja az éberséget. A hirtelen hőmérsékletcsökkenés serkenti a testet, növeli az anyagcserét és elősegíti az endorfinok felszabadulását, amelyek természetes hangulatjavítók. Ez energikusabbá, éberebbé és fókuszáltabbá tesz a nap folyamán.

Javítja az immunrendszer működését

A rendszeres hideg vizes merülés erősítheti az immunrendszert. A hideg vízre adott testi válasz magában foglalja a fehérvérsejtek és más immunsejtek termelésének növekedését, amelyek segítenek a fertőzések leküzdésében. Ez az immunsejt-termelés növekedése javíthatja az általános immunitást és csökkentheti a betegségek kockázatát.

Product extensions

Product specification

Attributes
Színek

Ice White / Grey

Medencetest erősítés

Poli-Max™ polyuretán hab

Szigetelés

LIFE skandináv szigetelés

Vízkeringetés

Energiatakarékos W-EC keringető motor (0.25 kW)

Vízszűrés

1 db Superfine szűrőbetét, Crystal Clean rendszer, Ozmix™ rendszer

Connection

Plug & Play

Hűtőegység

20CR3-SB hűtő/fűtő pump

ICELAND tulajdonságok

Megváltoztatja életmódját, Növeli az energiaszintet és az éberséget, Csökkenti a stresszt és a szorongást, Csökkenti a duzzanatokat és a fájdalmat, System Function

Méret
Tömeg

200 kg

Méretek

220 × 109 × 76 cm

Tulajdonságok
Színterápiás világítás

Központi LED világítás, Sarokelem világítás

Prémium tartozékok

Smartphone™ app Wifi-vel, Thermotető

Műszaki adatok
Energiaigény

1 x 10A 230V/50Hz +P&P EU

Keretszerkezet

WPS

Kényelmi megoldások
Vízmennyiség

530 l

Fekvő / Ülőhelyek

1 személyes

Színterápiás világítás

Központi LED világítás, Sarokelem világítás

The information on prices and technical specifications of the products in the online store is for information purposes only and does not constitute an offer, Wellis Hungary Ltd. reserves the right to make changes without prior notice.