Kosár

Nincsenek termékek a kosárban.

5d3c99 4a9bedbf4dc94fdaa9c034a4f71850a4mv21
A Wellis Sikersztori

Minőség és Innováció a Fürdőszobai Termékek Terén

A Wellis története 2003-ban kezdődött, amikor elhatároztuk, hogy vásárlóink számára a legmagasabb színvonalú fürdőszobai termékeket kínáljuk. Az évek során cégünk folyamatosan fejlődött, bővítette kínálatát, és mára Európa-szerte ismertté vált. Több mint két évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött, a Wellis a prémium minőség és a stílus szinonimájává vált, miközben termékeink számtalan otthonba hozták el a fürdőszobai luxus és kényelem élményét. 

A sikertörténetünk alapja a vásárlók iránti elkötelezettség és a folyamatos fejlődés. A cég alapításakor megfogalmazott céljaink – minőség, megbízhatóság és innováció – ma is vezérelnek minket. Ennek eredményeként váltunk a fürdőszobai termékek piacának egyik meghatározó szereplőjévé, és kínálatunkban minden megtalálható, amire szüksége lehet egy modern, praktikus és stílusos fürdőszoba kialakításához.

Zuhanymegoldások – A Frissítő Mindennapok Élménye

A Wellis zuhanymegoldásai között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb dizájnt és funkciót, függetlenül attól, hogy a minimalista vagy a klasszikus stílust kedveli. Termékeink segítenek abban, hogy fürdőszobája egyszerre praktikus és kényelmes is legyen: 

shower 1

Zuhanykabinok

A zuhanykabinok praktikus és helytakarékos megoldást nyújtanak, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen fürdőszobai elrendezéshez. 

shower room 1

Zuhanyfalak

A zuhanyfalak letisztult, modern megjelenésükkel emelik ki a fürdőszoba dizájnját, miközben stílust és eleganciát kölcsönöznek otthonának.

shower 2

Zuhanyszettek

Praktikus és esztétikus zuhanyszettjeinkkel egyszerűen megvalósíthatja álmai fürdőszobáját, ahol minden elem tökéletes harmóniában van egymással.

shower tray

Zuhanytálcák

Zuhanytálcáink különböző anyagokból és méretekben kaphatók, hogy a kiválasztott zuhanykabinhoz vagy zuhanyfalhoz tökéletesen passzoljanak, biztosítva a hosszú élettartamot és kényelmet. 

shower

Zuhanypanelek és Zuhanyoszlopok

Zuhanypaneljeink és oszlopaink a luxus és a funkcionalitás ötvözetét kínálják, lehetővé téve a kényelmes, prémium minőségű zuhanyzást.

Kádak és Kiegészítők – Luxus és Kényelem Otthonában

A Wellis kádjai nemcsak a fürdőszoba központi elemei lesznek, de eleganciát és funkcionalitást is biztosítanak. Kádjaink változatos formákban és méretekben érhetők el, így Ön is megtalálhatja a tökéletes modellt. 

  • Szabadon álló kádak: A luxus és az elegancia megtestesítői. 
  • Hidromasszázs kádak: A pihenés és feltöltődés tökéletes eszközei, stílusos megjelenéssel. 
  • Kád kiegészítők: Praktikus megoldások, mint csaptelepek, kapaszkodók, amelyek megkönnyítik a fürdőzés élményét. 

WC és Bidé – Modern Dizájn és Kényelem

A Wellis WC-i és bidéi a modern dizájnt ötvözik az ergonómiával, így tökéletesen illeszkednek bármely fürdőszobába, biztosítva a mindennapi kényelmet. 

  • WC-k: Ergonomikus kialakítás, modern stílus, amelyek minden fürdőszobában jól mutatnak. 
  • Bidék: A maximális kényelem és higiénia szolgálatában. 
  • WC tartályok és tartály kiegészítők: Könnyű telepítés és megbízható működés, amelyre mindig számíthat. 
Felszereltseg 5 scaled 1

Fürdőszobai Bútorok és Kiegészítők – Stílus és Funkcionalitás

Modern dizájn és prémium anyagok találkoznak bútorainkban és kiegészítőinkben, hogy tökéletesé tegyék fürdőszobáját. 

  • Mosdók, tükrök és fürdőszobai bútorok: A stílus és a praktikum jegyében tervezve. 
  • Fürdőszobai kiegészítők: Törölközőtartók, szappanadagolók, fogmosópohár-tartók, amelyek teljessé teszik a fürdőszobai élményt

Wellness és Kert – Kikapcsolódás Otthonában

A Wellis zászlóshajó termékei, a prémium jakuzzik, Európa legnagyobb jakuzzigyártójává tettek minket az elmúlt években. Büszkén vagyunk jelen világszerte, prémium minőségű termékeinkkel, amelyek az otthoni wellness élményét hozzák el. 

  • Prémium jakuzzik: Jakuzzi kínálatunkkal Ön a legmagasabb szintű luxust és kikapcsolódást élvezheti, legyen szó akár pihenésről, regenerálódásról vagy szórakozásról. 
  • Szaunák: Szaunáink a teljes testi és lelki megújulást szolgálják, tökéletesen kiegészítve az otthoni wellness élményét. 
  • Kerti pergolák és egyéb kerti kiegészítők: A kültéri pihenésre és relaxációra kínálunk megoldásokat, amelyekkel otthona valódi oázissá válhat

A Jövő – Innováció és Folyamatos Fejlődés

A Wellis elkötelezett a folyamatos fejlődés és a termékkínálat bővítése mellett. Az elmúlt években sikeresen vittük el több ezer otthonba a luxus és kényelem élményét, mindeközben folyamatosan a legújabb trendek és technológiák biztosítására törekszünk. 

Fedezze fel a Wellis teljes termékkínálatát, és alakítsa ki saját wellness oázisát otthonában!

Érdekel, hogy Wellis kereskedő legyél?

Tudd meg hogyan