Miért hasznos a pergola?

A pergola a nyári napok megmentője, ugyanis számtalan hasznos tulajdonsággal bír. Nemrég bővítettük a portfóliónkat, amelynek köszönhetően már prémium minőségű pergolákat is beszerezhet tőlünk. Lássuk, milyen pozitív tulajdonságai vannak, ami miatt érdemes lehet egyet beszereznie otthonába!

Pergola alkalmazása a kertben

A pergola számos okból hasznos és praktikus kiegészítője lehet bármely kertnek vagy terasznak. Először is, árnyékot biztosít, így kellemesebb környezetet teremt a meleg nyári napokon. Ezen kívül, növeli a kültéri élettér kihasználhatóságát, így több időt tölthetünk a szabadban anélkül, hogy közvetlen napfénynek lennénk kitéve. Ráadásul a pergola dekoratív elemként is funkcionálhat, amely szépíti és egyedivé teszi a kertet. Továbbá, kiválóan alkalmas növények futtatására, például szőlőre vagy borostyánra, amelyek még vonzóbbá teszik a szerkezetet és különlegessé varázsolja az otthonát.

Egy pergola alatt a család is jól érezheti magát!

Egy pergola alatt rendezett családi vagy baráti összejövetelek is kellemesebbé válhatnak, mivel intimebb és védettebb helyet biztosít, ha esetleg szeles lenne az időjárás, vagy eleredne az eső. Ez a kiváló termék segíthet abban is, hogy a kültéri bútorok és egyéb tárgyak jobban védve legyenek az időjárás viszontagságaitól. Emellett díszíthető különböző kiegészítőkkel, mint például világítással vagy függönyökkel, ami még funkcionálisabbá és hangulatosabbá teheti azt.

MotionFlex pergolák a Wellis kínálatában!

Az elegáns és modern kialakítású MotionFlex lamellás pergolák otthona kültéri területeinek exkluzív megjelenést és kiváló árnyékolást biztosítanak.

A tetőszerkezeten elhelyezett motoros, forgatható alumínium lamellák helyzetét könnyedén úgy változtathatja, hogy azok visszaverjék az égető napsugarakat, szűrt napfényt engedjenek át, teljes védelmet nyújtsanak az eső és havazás ellen, vagy akár zavartalan szellőzést biztosítsanak a pergola alatti levegő felmelegedése ellen.

A bioklimatikus pergolának köszönhetően minden évszakban élvezheti a szabadban töltött időt. Az időjárás változásaitól függetlenül használhatja a kültéri helyiségeket masszázsmedence használat közben, vagy akár egy stílusos kerti bútoron megpihenve. A pergolák fehér színű LED világítással rendelkeznek, ami esti hangulatvilágításként funkcionál, így az esti órákban is kényelmesen élvezheti a szabadban töltött időt.

További információkat talál róla a weboldalunkon, valamint értékesítőink is készségesen segítenek bármely bemutatótermünket!